[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
DOI::
OPEN ACCESS::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آمار نشریه
مقالات منتشر شده: 660
نرخ پذیرش: 21.9
نرخ رد: 78.1
میانگین داوری: 307 روز
میانگین انتشار: 630 روز
..
آمار عمومی نشریه
آمار عمومی نشریه
..
تعداد دورها                          23
تعداد شماره‌ها 83
 تعداد مقالات 4001
 تعداد مشاهده مقاله 11748252
 تعداد مقالات ارسال شده در یکسال اخیر 3230
 تعداد مقالات پذیرفته شده  637
 درصد پذیرش 30
 زمان پذیرش (روز) 120
 تعداد پایگاه های نمایه شده 9
 h.index 3
میانگین بازه زمانی فرایند داوری 30
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۴ نتیجه برای احمدزاده

ابراهیم احمدزاده، خلیل ولیزاده کامران، داوود مختاری، علی اکبر رسولی،
دوره ۲۳، شماره ۸۱ - ( ۱-۱۴۰۲ )
چکیده

در تحقیق حاضر، مدل فرآیند نقطه­ای پوآسون جهت تحلیل فراوانی و شدت دماهای فرین سرد و گرم در ایستگاه آبعلی به کار گرفته شده است. مدل فرآیند نقطه­ای پوآسون (پاریتو- پوآسون) بر اساس روش اوج­های بالاتر از آستانه طراحی شده است. در روش مذکور، ابتدا یک آستانه دمایی مناسب با بهره­گیری از روش­های آماری انتخاب گردیده و سپس توزیع پاریتو- پوآسون به مقادیر بالاتر از آستانه برازش داده شد. تخمین پارامترهای توزیع با روش حداکثر درست­نمایی انجام گرفت و دماهای فرین به ازای دوره­های بازگشت مختلف برآورد گردید. جهت اعتبارسنجی مدل، نمودارهای چندک- چندک و آماره کی­دو مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که مدل فرآیند نقطه­ای پوآسون قابلیت زیادی جهت مدل­سازی دماهای فرین دارد.
 
فرزانه یزدانخواه، حسن احمدزاده، بشیر بیک بابایی، علی پناهی،
دوره ۲۳، شماره ۸۲ - ( ۴-۱۴۰۲ )
چکیده

واگذاری نقش های مهم به جامعه شهروندی در بافت های ناکارآمد نوعی پدیداری حکمروایی خوب در قالب اجتماعات مردم محور می باشد که می تواند ظرفیتی برای ایجاد مشارکت، سرمایه اجتماعی و اعتماد و انسجام اجتماعی باشد تا با انعطاف پذیری رخ داده بتوان بر پایداری شهری در این عرصه های سکونتگاهی و تاب آوری آن از بعد مخاطرات شهری دست یافت. منظور اصلی این پژوهش بررسی تأثیر حکمروایی اجتماعات محلی بر پایداری بافت‏های ناکارآمد شهریست که برای این منظور، چهار محلۀ ناکارآمد و فرسوده به نام‏های چوخورلار، قازان‏داغی، ملاحسین باغی و شمس‏آباد  شهر تبریز به عنوان پایلوت مطالعاتی انتخاب شدند. پژوهش حاضر بر مبنای هدف از نوع کاربردی و از لحاظ نحوۀ گردآوری داده‏ها از نوع توصیفی-همبستگی می باشد‏ در این راستا، ابتدا شاخص‏های دو مکتب حکمروایی اجتماعات محلی و پایداری شهری از منابع و ادبیات پیشین استخراج و پس از تبادل نظر با کارشناسان مربوطه اقدام به طراحی دو پرسشنامه در رابطه با دو مفهوم یاد شده گردید و تعداد ۱۲۵ پرسشنامه برای هریگ از محلات انتخابی در نظر گرفته شد  روایی این پژوهش محتوایی و برای پایایی از آلفای کرونباخ  استفاده شده است و سپس نتایج بدست‏آمده با یکدیگر ادغام و مدل نهایی پژوهش بدست‏آمد. در پژوهش حاضر برای نیل به اهداف مطالعه، از دو نرم‏افزار SPSS ۲۶ (جهت ارائۀ اطلاعات توصیفی و آزمون نرمال بودن داده‏ها) و۳ Smart PLS (جهت ساختن مدل معادلات ساختاری و سنجش تأثیر متغیرها برهم) استفاده گردید. نتایج بدست‏آمده از پژوهش، نشان از تأثیرگذاری مثبت، قوی و معنی‏دار متغیر حکمروایی اجتماعات محلی بر پایداری بافت‏های فرسوده است، که لزوم بکارگیری چنین ایده‏ای در برنامه‏ریزی و مدیریت این بافت‏ها را بیش از پیش روشن می‏سازد.
اقای محمود پروین زاد، دکتر رضا ولیزاده، دکتر کریم حسین زاده دلیر، دکتر حسن احمدزاده،
دوره ۲۴، شماره ۸۵ - ( ۱-۱۴۰۳ )
چکیده

اسکان غیر­رسمی از پیامد­های نا­مطلوب شهرنشینی در جهان معاصر است که در نتیجه صنعتی شدن شتابان و نابرابری­های منطقه­ای شکل‌گرفته و به دلیل محرومیت و عدم برخورداری این سکونتگاه­ها از تسهیلات زندگی شهری در قیاس با دیگر نواحی شهری، آن‌ها را کانون مسائل و مشکلات حاد شهری و ضد توسعه پایدار انسانی نموده است. وضعیت موجود سکونتگاه‌های غیررسمی نشان می­دهد که برنامه‌ریزی‌ها، پیش‌بینی‌ها و اقدامات انجام‌شده برای رفع معضلات این پدیده به‌ویژه در کلان‌شهر تبریز، کارایی آنچنانی نداشته است به‌گونه‌ای که گسترش پهنه‌های سکونتگاه‌های غیررسمی در این شهر خود دلیلی بر این ادعاست. بدین منظور در این پژوهش سعی گردیده است که به‌صورت سیستمی پیشران­های کلیدی مؤثر بر شکل­گیری و گسترش اسکان غیررسمی در محدوده کلان‌شهر تبریز شناسایی و تحلیل شوند. روش تحقیق در مطالعه‌ی حاضر آمیخته (کمی- کیفی) با ماهیت تحلیلی- اکتشافی می­باشد. در این پژوهش ابتدا با تکنیک پویش محیطی و دلفی، ۶۴ عامل اولیه در پنج حوزه مختلف استخراج‌شده و از طریق تحلیل ساختاری در نرم­افزار میک­مک تحلیل شده­اند. بر اساس نتایج، هجده عامل اصلی به عنوان پیشران کلیدی در شکل­گیری و گسترش اسکان غیررسمی منطقه مورد شناسایی قرار گرفته­اند. در مرحله بعدی با تحلیل کیفی، این ۱۸ عامل در دو محور کلان و اقتصاد دسته­بندی شدند. پس از تدوین سناریو، در مجموع سه سناریو مطلوب، سناریو بینابین یا ایستا و سناریو بحرانی (فاجعه)، به‌عنوان سناریو­های بسیار قوی با احتمال وقوع بالا، برای آینده سکونتگاه­های غیررسمی کلان‌شهر تبریز به دست آمدند.
 
آقای رضا احمدزاده، دکتر حسین نظم فر، دکتر سهیلا حمیدزاده خیاوی،
دوره ۲۴، شماره ۸۸ - ( ۱۱-۱۴۰۳ )
چکیده

در نزد هانا آرنت، پراکسیس نوعی کنش عمومی است که در آن مردم، عرصه‌‌ی زندگی خود را خلق و از نو می‌سازند و مناسبات انسان ها در فضا در کنش و واکنشی متاملانه و در بستر امر زمانی مکانی رخ می دهد به عبارت دیگر حضور انسان در فضا نه به صورت اتفاقی بلکه متناظر بر وضعیت هایی است که در پروسه تولید اجتماعی فضا رخ می دهد. پارادایم شهرسازی انسان محور،  به دنبال تولید فضایی است که مناسبات انسانی از جمله بازتولید سرمایه اجتماعی جایگزین انگاره صرفا فیزیکالیستی از شهر و عرصه های عمومی شود. سرمایه اجتماعی است که مولود روابط کنشگران در بازی های مکرر است و عنصر پیوند دهنده کنشگران منفرد به یکدیگر است که این عنصر تحت تاثیر اندازه اجتماعات می تواند کیفیتهای متفاوتی به خود بگیرد. تحقیق حاضر به روش توصیفی تحلیلی پیش می رود و با استفاده از آزمون های آماری ربط و پیوست متغیر سرمایه اجتماعی به برساخت الگوی شهرسازی انسان محور مورد سنجش قرار می دهد.
 

صفحه 1 از 1     

فضای جغرافیایی Geographic Space
Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 34 queries by YEKTAWEB 4657